Enviaments i devolucions

El vostre enviament de paquets

Els paquets s'envien generalment en 2 dies després de la recepció del pagament i s'envien mitjançant UPS amb el seguiment i l'abandonament sense signatura.

Si preferiu el lliurament per UPS extra amb la signatura necessària, s'aplicarà un cost addicional, així que poseu-vos en contacte amb nosaltres abans de triar aquest mètode.

Qualsevol que sigui l'elecció d'enviament que feu, us proporcionarem un enllaç per fer el seguiment del vostre paquet en línia.

Les tarifes d'enviament inclouen despeses de manipulació i embalatge, així com costos d'enviament. Les tarifes de manipulació es fixen, mentre que les tarifes de transport varien segons el pes total de l'enviament. Us aconsellem que agrupeu els vostres articles en un sol ordre.

No podem agrupar dues ordres diferents col·locades per separat i s'aplicaran les tarifes d'enviament a cadascuna d'elles.

El vostre paquet s'enviarà sota el vostre propi risc, però es prenen atenció especial per protegir objectes fràgils. Les caixes estan àmpliament de mida i els vostres articles estan ben protegits.