Seven7 - Esdeveniments Corporatius

La versatilitat dels espais de SevenSeven, fa que sigui un lloc ideal per celebrar-hi tot tipus d’actes i esdeveniments: presentacions de producte, sopars de gala, celebracions, convencions, rodes de premsa, espots publicitaris… La funcionalitat de la Sala, els seus acabats, la qualitat dels elements tècnics i audiovisuals, així com un servei integral i acurat permeten oferir a cada client un projecte adaptat a les seves necessitats.

Assessorem i dissenyem la millor proposta per poder arribar al públic objectiu de cada esdeveniment i amb les millors eines per la seva difusió.

Busquem la màxima exigència i ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients. Vetllem per cuidar fins al darrer detall i ho fem sempre amb tota dedicació i creativitat. Disposem d’un equip de professionals de diferents camps i capacitats per cobrir les àrees bàsiques de qualsevol esdeveniment.

La qualitat dels elements tècnics i audiovisuals, així com un servei integral i acurat permeten oferir a cada client un projecte adaptat a les seves necessitats.

EventsVirtuals

Set Principal

El nostre escenari ens permet fer les adaptacions necessàries a cada projecte i crear espais únics per a cada esdeveniment.

Els més de 90 m2 de l’espai ens permeten instal·lar tot tipus de mobiliari o elements d’atretzzo que requereixi l’esdeveniment.

Audiovisual

Disposem de material audiovisual d’última generació que juntament amb els nostres tècnics permetran aconseguir l’excel·lència en la producció del esdeveniment.

La pantalla LED de 50m2 modular permet reproduir tot tipus de contingut i crear interacció amb els espectadors.

Producció Tècnica

El nostre personal tècnic cuidarà per assessorar, dissenyar i produir tot l’esdeveniment d’una manera propera i aportant tot el seu valor afegit.

Disposem de fibra òptica de 1Gb per poder oferir directes, streaming, video-trucades, etc…sense cap retard ni incidència.

Projectes i Col·laboracions

Contacte

Omple el següent formulari o posa’t en contacte amb nosaltres:

Sergi Torra
627 208 070
sergi@grupitaca.cat