Els Vijous

El #Vijous és un nou projecte de Seven Restaurant on cada dijous els assistents podran degustar maridatges de vins&tasts.

El #Vijous pretén acollir diferents cellers de Catalunya, començant per potenciar els de la DO Pla de Bages. Els diferents cellers ens visitaran cada setmana al Seven Restaurant per presentar 4 dels seus vins, explicar-nos l’essència del seu celler i fer-nos passar un bon vespre de dijous.

Acompanyant les explicacions i curiositats de tots els cellers, tindrem cada dijous una selecció de platets del Seven Restaurant per poder acompanyar cada referència de vi. Així podrem aconseguir una experiència completa. 

El preu per accedir al #Vijous és de 25€ i les entrades són limitades a l’aforament del Seven Restaurant. L’experiència inclou una bona vetllada acompanyats de bons vins i els platets del nostre Restaurant.

Accedeix a la nostra Botiga Virtual i compra la teva entrada per accedir als Vijous i descobrir el que ens presenten els diferents Cellers convidats.

Tenim aforament limitat perquè els assistents puguin gaudir al 100% d’una experiència propera i un ambient exclusiu.

Per a qualsevol dubte sobre el Vijous o el seu funcionament poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 621 27 36 22.

Reserva la teva plaça i no et quedis sense gaudir del Vijous.